Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Brandfusion

Brandfusion is een distributeur van een divers aantal A-merken die zich op het snijvlak van mode en sport begeven. Voor de B2B markt werken wij in de Benelux, voor de B2C markt ondersteunen wij enkele merken in heel Europa.

Wij werken met een professioneel en gedreven team aan de verkoop, marketing en distributie van al onze merken waaronder Warmbat, REEF en Pantofola d’Oro. Doordat wij full-service werken, zijn wij een spin in het web en ontzorgen wij zowel retail-klanten als merken in de verkoop- en supply chain. De merken in de portfolio van Brandfusion onderscheiden zich op kwaliteit, merkwaarden, de positie in de markt en groeipotentie. Het uitgangspunt is dat de merken elkaar versterken om zo een one stop shop te zijn voor de retailers; een ruime selectie van uitsluitend A-merken in het midden- en hoog segment onder één dak.

Het hoofdkantoor is gevestigd in IJsselstein, onder Utrecht. Op dezelfde locatie bevinden zich showrooms van enkele merken en een groot magazijn waaruit pakketten van merken worden verzonden. Naast IJsselstein heeft Square 25 ook showrooms in het schoenen inkoopcentrum in Nieuwegein (C.A.S.T.). Voor de Belgische markt is Square 25 vertegenwoordigd in Brussel (Trade-Mart).

Contact

Brandfusion B.V.

Einsteinweg 25, 3404 LH IJsselstein
Postbus 3, 3400 AA IJsselstein
Nederland

T +31 (0)30 68 79 201
E info@brandfusion.nl