Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Een Spaans schoenenmerk met een prachtig verhaal.

Victoria

Een Spaans schoenenmerk met een prachtig verhaal dat al ruim 100 jaar fashion, kwaliteit en duurzaamheid combineert. Victoria heeft een collectie voor Men, Women en Kids met 300 modellen per seizoen. Elke schoen is handgemaakt en van een hele mooie kwaliteit.

Het begon met een love-story
Het merk ontstaat als Gregory verliefd wordt op zijn toekomstige vrouw Victoria. Hij besluit in 1915 een schoenenmerk te starten en zijn eerste design te vernoemen naar haar: Victoria. The rest is history. 

Collectie
Victoria groeit als snel uit tot een groot merk in meer dan 50 landen, waarbij het canvas model “The Inglesa” uitgroeit tot dé iconische zomerschoen die bijna iedereen kent.

Duurzaamheid - Dear world
Victoria is van meet af aan een pionier op innovatie en duurzame productie. Al in de jaren 50 wordt gebruik gemaakt van gevulkaniseerd en natuurlijk rubber voor de zolen. Er wordt lokaal geproduceerd in de Rioja in Spanje, met 100% organisch katoen (lokaal verbouwd) en recycled materialen. Zelfs het hoofdkantoor is een intelligent en duurzaam kantoor. Alles gericht op productie in harmonie met mens en natuur.

Contact

Brandfusion B.V.

Einsteinweg 25, 3404 LH IJsselstein
Postbus 3, 3400 AA IJsselstein
Nederland

T +31 (0)30 68 79 201
E info@brandfusion.nl